Egen kvinnlig heminredning

Egen kvinnlig heminredning

No Comment
Uncategorized

Är du kvinna och gillar inredning, i så fall tänkte jag tipsa om hur du kan skapa din egna unika stil i hemmet på ett enkelt sätt.
Vi kvinnor är väldigt duktiga på att ta foton, både på oss själva och andra i vår närvaro, så varför inte personifiera hemmet genom att använda dessa bilder till att skapa personliga och unika inslag i hemma? Något som bara du har, och komma undan IKEA som precis alla har detaljer i från i sina hem?
Med bilderna du tagit, antingen med din mobiltelefon eller kanske med en digital systemkamera kan du nu enkelt skapa unika tavlor online.
Du kan enkelt skapa inramade tavlor, eller canvastavlor som nu också är väldigt modernt och inne, men köper du en på IKEA eller annat liknande varuhus så garanterar jag dig att någon annan har en precis likadan hemma.
Välj därför ut några bilder som du är extra nöjd med, och som du skulle vilja använda för att personifiera ditt hem med och använd sedan en online tjänst för canvastavlor, en tjänst där du kan ladda upp din bild och välja ett format av canvastavla för att bara några dagar senare ha den hemma, uppsatt på väggen, för dig och dina nära att beskåda.
Det finns även tjänster där du kan skriva ut bilden på andra föremål, tavlor, muggar, kuddar, ja, i princip allt. På detta sätt kan du skapa en hel uppsättning med unika detaljer som gör det där lilla extra för ditt hem.
Hoppas du gillar detta tips och återkom gärna med andra tips i kommentarerna nedan, om du har andra tips på hur just du personifierat ditt hem!