Kyssar och hångel

Kyssar och hångel

No Comment
Uncategorized

Är du sugen på att kyssas och hångla, men är lite osäker på hur du ska göra? Då är det här sidan för dig. Här lär vid dig att hångla – på dina egna villkor.

Hur hånglar man?

Det är vanligt att man börjar med några lättare pussar på den andres mun. Börja med att försiktigt smaka den andres mun och läppar. Dröj kvar lite med pussarna och leta dig fram över din partners läppar. Välj själv om du helt vill utestänga omgivningen och blunda med ögonen. Det är upp till dig, men många kan uppfatta situationen som än mer laddad och speciell om man sluter ögonen.

När man söker varandras läppar så öppnar man automatiskt munnen när man vill börja kyssas med tungan. Var avslappnad i läpparna och låt dina läppar och tunga leka med partnerns. Rör tungorna försiktigt mot varandra. När det sedan blir lite mer intensivt så brukar det kännas bra att låta tungorna snurra runt i munnen eller på andra sätt glida runt och utforska. Det går att både djupkyssas med tungorna långt in i munnen eller virvla runt ytligt fram i munnen. Intensiteten kan variera och röra sig från djupa tungkyssar till lätta pussar. Tiden spelar ingen roll; en kyss kan vara allt mellan en sekund och flera timmar.

Än hetare och intensivare hångel

Testa att nafsa din partner runt munnen, sug på dennes tunga och läppar. Prova att låta tungan vara både snabb och hård och mjuk och följsam. Sug med munnen över den andres hud, men släpp relativt fort om denne inte vill ha ett sugmärke, vilket uppstår ganska fort. Testa att kyssa dig fram över halsen, nacken och öronen. Var uppmärksam på vad både du och din partner verkar njuta av.

Samtidigt som du kysser din partner kommer ofta smekningarna och det kan kännas skönt att smekas både över och under kläderna. Hår, nacke, bröst, rumpa och mage är alla känsliga för beröringar och det kan kännas skönt att utforska den andres kropp med händerna och samtidigt bli smekt själv också. Kanske lättar ni lite på kläderna och tar av några plagg, att ligga och kyssas och smekas i bara underkläderna kan vara mycket sexigt och upphetsande. Att känna varandras nakna hud och låta kyssarna gå på upptäcktsfärd på kroppen är ofta härligt. Kom bara ihåg att det är du själv som bestämmer helt och hållet hur långt du vill gå. Gör bara det som känns rätt för dig. Var lyhörd för din partners önskningar, men gör ingenting som du har lust med. Ni behöver inte ha bråttom utan kan bara njuta av varandra och stunden. Det är fullt tillräckligt.